ans_kop
 
 
 

Aanbevelingen

C:\Users\Ans\Documents\Website Hoofdzaken\P1050135.JPG
Van: Pleun, groep 8
 

Ans heeft ervoor gezorgd, dat ik mijn opleiding kan blijven volgen.Ik scoorde voorheen niet voldoende om mijn wiscat te halen. Dit is een rekentoets op de pabo die je moet halen om op de opleiding te blijven in het eerste jaar. Ans zag wat ik moeilijk vond en zorgde ervoor dat ik het snapte.
Uiteindelijk heb ik mijn wiscat gehaald. Ik heb de toets zelfs zo goed gemaakt, dat ik automatisch een rekentoets voor het volgende studiejaar heb behaald. Voor de wiscat had ik drie kansen.
De eerste keer had ik 86% behaald, de tweede keer 93% en met de bijles van Ans heb ik 153% gehaald. Aan dit resultaat te zien heeft de bijles van Ans heel goed geholpen. Ook had ik zelf het gevoel dat ik meer inzicht kreeg in de sommen.
Van: Linsey,  pabo-student, 14-06-2011


Ans wij denken (praten) nog vaak over jou! Ik ben je toch zo dankbaar wat je voor Bart hebt gedaan.
Van: Jeannette, moeder van Bart, groep 7, 24-10-2011


Ansjeee bedankt Ansjee bedankt, Ansjee Ansjee Ansjee bedankt:D!
Hallo Ans, Iedereen heeeft de toets gehaaald! Sorry dat we nu pas iets laten weten, want op de pabo was geen computer beschikbaar!
Bedankt namens ons allemaal:D!
 

Ik ben student aan de Pabo, dus het behalen van de wiscat (rekentoets) binnen 1 jaar is een pre. Nadat ik mijn 2e kans niet had behaald ben ik samen met 3 andere klasgenoten op bijles gegaan bij Ans. Ik ben erg tevreden over de bijlessen, Ans kwam naar de plek toe wat voor ons het beste uitkwam. Ze heeft goed en divers oefenmateriaal, ze ziet waar je problemen liggen en legt op een goed niveau uit. Met als resultaat dat ik mijn 3e en tevens laatste kans voor de rekentoets heb gehaald. Zeker een aanrader voor andere studenten! 
Van: Karlijn, pabo-student 28-06-2011